Waktu Antarabangsa (Klik Peta Negara Yang Dikehendaki)

BULETIN SKBKEPUTSAN UPSR 2009
Tahniah kepada semua calon-calon UPSR SKB yang telah berjaya mendapat kejayaan yang cemerlang dan kepada yang kurang berjaya, ingat!! perjalanan masih jauh, terus berusaha untuk mencapai kejayaan di masa hadapan!!

KURSUS BAHASA ARAB DI MUSCAT, OMAN
Seorang guru j-QAF SKB iaitu Ustaz Najmuddin Ghani telah terpilih untuk menyertai Kursus Bahasa Arab di Muscat, Oman anjuran KPM selama sebulan.

SUKAN MERENTAS DESA
Sukan merentas desa akan diadakan pada hari jumaat 6 Febuari 2009 melibatkan murid-murid tahun 3,4,5 & 6.Pihak SKB mengharapkan kerjasama daripada semua pihak, terutamanya penduduk di sekitar SKB dalam menjayakan acara ini.... Thank you wa Syukran!

SUKAN OLAHRAGA PERINGKAT KAWASAN PELAJARAN PAYA 2009
Sukan Olahraga peringkat kawasan pelajaran Paya akan diadakan pada 18 dan 19 Febuari 2009 bertempat di SK Bukit Keteri. Semua murid akan pulang pada jam 11.00 pagi pada kedua-dua hari tersebut dan Pihak sekolah berharap agar murid-murid dapat hadir ke sana untuk mem berikan sokongan kepada atlit-atlit SKB! Moga terus Cemerlang.......

Mesyuarat dan Kursus LDP (ISIS)

>> Friday, 23 October 2009

Bertempat di makmal komputer SKB, telah berlangsung dua agenda penting iaitu mesyuarat kali pertama dengan GB baru SKB Pn.Aripah bt Saleh dan juga kursus LDP berkenaan dengan Intergrated Student Information System (ISIS) yang disampaikan oleh cg Aziz bin Othman.Program ISIS ini digunakan untuk merekod maklumat peperiksaan dan pemarkahan murid secara online.


 


2 comments:

ashyigreenish 5 February 2010 at 04:37  

Anwari Naim 6B


Hensem uztaz.

Blogmaster_najm 7 April 2010 at 19:01  

TQ TQ :)) esok meh amik duit ...

LOKASI SKB

About This Blog

  © Blogger template Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP